✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Zintuigenspel ouderen

Introduceer snoezelen in uw zorginstelling in de vorm van een zintuigenspel voor ouderen, zodat zij gemakkelijker contact kunnen maken met anderen en met hun eigen gevoelens. Beleefpaneel is ontwikkeld vanuit Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen en is gespecialiseerd in het aanbieden van speelgoed, attributen en beleefpanelen die de zintuigstimulering en communicatie tussen zorgbehoevenden en zorgverleners en verbeteren. Door een zintuigenspel te introduceren, kunnen ouderen die wonen in een zorginstelling stress en spanning in hun lichaam reguleren.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Een zintuigenspel verbetert de kwaliteit van leven voor ouderen in zorginstellingen

Vanuit Beleefpaneel in Breukelen, in de buurt van Utrecht, zijn er mooie verhalen te vertellen over hoe ouderen en bewoners van zorginstellingen reageren op het snoezelen. Ouderen met dementie ervaren dit als een mooi hulpmiddel om herinneringen op te halen. Denk aan beleefpanelen met beelden van een kinderkamer of een zintuigenspel voor ouderen dat gevoelens oproept van een geliefd huisdier van vroeger. Door het plaatsen van attributen en knuffels voor dementerende ouderen, wordt het interactief en kunnen de bewoners weer voor iets zorgen. De attributen kunnen meegenomen worden naar de persoonlijke kamer, zodat ouderen en bewoners van zorginstellingen op hun eigen tempo hun gevoelens en emoties kunnen verwerken door middel van zintuigenspel.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Stel uw vragen of vraag een offerte aan

Wilt u direct een bestelling plaatsen voor speelgoed voor dementerenden of ouderen? De zintuigactivering biedt ontspanning, gaat verveling tegen en verbetert de zintuiglijke waarneming. Ontdek het aanbod in onze webshop. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen of opmerkingen over onze beleef- en voelpanelen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0346-820679. U kunt ook uw vragen e-mailen naar beleef@beleefpaneel.nl.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.