✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Zintuigactivering bij dementie

Met een voelpaneel van Beleefpaneel stimuleert u de zintuigactivering bij patiënten met dementie. Beleefpaneel is een organisatie die onderdeel uitmaakt van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen. Ons doel is om de zintuigen van bijvoorbeeld patiënten met dementie of een beperkende handicap te stimuleren en om gesprekken tussen de zorgontvanger en de zorgverlener te verbeteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan voelpanelen, speelgoed en knuffels en zie hoe bijvoorbeeld de bewoners van uw zorginstelling weer opleven!

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Snoezelen helpt bij zintuigactivering bij ouderen met dementie

Wilt u de zintuigen stimuleren van patiënten met dementie of bijvoorbeeld de (non-verbale) communicatie bevorderen van mensen met autisme? Vanuit onze passie voor interieurdesign is het ontwerpen en op maat maken van voelpanelen ontstaan. Deze panelen zijn beschikbaar in diverse thema’s en zijn voornamelijk bedoeld om zintuigen van ouderen met dementie of bijvoorbeeld mensen met een handicap te stimuleren. Het is ook mogelijk om een complete snoezelruimte in te richten voor de zintuigactivering bij mensen met dementie, compleet afgestemd op de zorgbehoeften van de gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld activiteiten voor mensen met dementie verwerken in de ruimte die het ophalen van herinneringen van vroeger kunnen stimuleren.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Stel ons uw vragen

Wilt u zich inzetten voor een betere zintuigactivering bij de bewoners met dementie in uw zorginstelling? Onze producten en voelpanelen helpen u de communicatie en de zintuigen te stimuleren van ouderen met dementie. Indien u een offerte wilt aanvragen of een vraag heeft over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 0346-820679 of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij helpen u graag verder met onze beleefpanelen en meer.

beleefpaneel met natuurelementen inclusief stoelen en een tafeltje

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.