✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Knuffels voor mensen met dementie

Snoezelen met knuffels voor mensen met dementie is een belevingsgerichte manier van zorgverlenen en werkt zeer goed in de zorgverlening. Met een knuffel, bijvoorbeeld van een hond, worden de zintuigen en de communicatie van iemand met dementie gestimuleerd. Bij Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, helpen wij u graag verder met op maat gemaakte beleef- en voelpanelen of knuffels voor mensen met dementie. Ontdek onze uitgebreide dienstverlening en neem een kijkje in onze collectie.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

beleefpaneel uit een boerderij met dieren op

Verbeter de kwaliteit van leven door knuffels te kopen voor dementerende ouderen

Wilt u een knuffel van een hond kopen voor een bewoner met dementie, bijvoorbeeld om herinneringen aan een huisdier van vroeger op te roepen? Voor mensen met dementie en andere bewoners van zorginstellingen zorgt snoezelen met knuffels voor veel positieve effecten. Het biedt namelijk een gevoel van geborgenheid en veiligheid aan. In ons assortiment vindt u speelgoed en knuffels voor mensen met dementie, gemaakt van heerlijk zachte stof en levensechte texturen. Naast knuffels is het ook mogelijk om een complete snoezelruimte in te richten op uw afdeling. Deze ruimte wordt ingericht volgens een herkenbaar thema voor veel ouderen, bijvoorbeeld een beleefpaneel gericht op het leven op de camping.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Koop een levensechte knuffel van een hond voor iemand met dementie

Zoekt u een realistische knuffel van een hond om de zintuigen en herinneringen van patiënten met dementie te stimuleren? Bestel direct uw knuffels voor dementerende ouderen of neem bij vragen contact met ons op. Vul gemakkelijk ons contactformulier in of bel naar 0346-820679. Wij zijn ook via e-mail te bereiken via beleef@beleefpaneel.nl. Wij vertellen u graag meer over ons doel om snoezelen te introduceren in heel Nederland.

vrouw met schort houdt knuffel poes Nikki vast

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.