Het project met het Sint Annaklooster

Project

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag

Het Sint Annaklooster gaf ons de volgende uitdaging: Veel bewoners dwalen op dit moment door de gangen en er is behoefte aan iets dat meer rust brengt.

Het doel

Zo veel mogelijk mensen enthousiast krijgen over de panelen

Meer rust en afleiding voor de bewoners en meer kleur en beleving op de gangen.

Resultaat

De panelen hebben echt een extra dimensie toegevoegd

Meer interactie met mantelzorgers, bewoners die zelf de dieren van het paneel halen om er vervolgens heerlijk mee te knuffelen.

" Hier een quote van iemand die werkt bij sint annaklooster en die heeft ervaren hoe de samenwerking was "
Tommy Rivers
Sint annaklooster

Bekijk ook deze succesverhalen

Catharina’ thuis op Voorne

Catharina’s thuis op Voorne stelde de volgende vraag: Hoe kunnen we een ontwerp realiseren voor onze nieuwbouw dat aansluit bij onze bewoners?

Lees verder

IJsselheem

Ijsselheem gaf ons de volgende opdracht: Creëer een unieke beleving voor onze bewoners in onze binnentuin.

Lees verder