✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Dementiehulpmiddelen in Breukelen

Voor bijzondere dementiehulpmiddelen zit u bij Beleefpaneel in Breukelen goed. Wij ontwerpen en ontwikkelen voel- en beleefpanelen en maken alles op maat. De panelen werken zeer effectief als dementiehulpmiddelen; wij hebben in Breukelen al veel verhalen gehoord over ouderen die zich weer dingen van vroeger herinnerden.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Bijzondere dementiehulpmiddelen koopt u in Breukelen

Wij creëren materialen die gebruikt worden voor zintuigstimulerende activiteiten, ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen werkt zeer effectief bij ouderen met dementie en zorgt voor een versterkt gevoel van geborgenheid en veiligheid. Door beleef- en voelpanelen en knuffels van huisdieren bij ons aan te schaffen, geeft u deze ouderen een belevingsgerichte manier van zorgverlening. Mensen met dementie zijn vaak meer ingesteld op lichaamstaal en lichamelijk contact. Door meer te snoezelen in Nederland kunnen er op steeds meer plekken gemakkelijker emoties en gevoelens geuit worden. Bekijk ons aanbod aan voelborden voor alle mogelijkheden.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bestel onze beleefpanelen of vraag een offerte op maat aan

Wilt u iets op maat laten maken? Doe inspiratie op door onze afgeronde projecten te bekijken of neem direct telefonisch contact op via 0346-820679. Wij zijn ook gemakkelijk online te bereiken. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl. Voor unieke dementiehulpmiddelen helpen wij u met veel plezier verder vanuit ons kantoor (Livin’ Ontwerpbureau) in Breukelen, in de regio Utrecht.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.