Over ons

 

Al meer dan twintig jaar maakt Livin’ Ontwerpbureau mensen en bedrijven blij met liefdevolle, op maat gemaakte interieurs. Inmiddels bestaat ons bedrijf uit vier medewerkers die elk hun eigen specialiteit hebben, van interieurontwerp en styling tot projectmanagement.

Een aantal jaar geleden introduceerden wij onze beleefpanelen, een uniek concept ontstaan vanuit onze ervaring met mensen met dementie.

Onze Missie

 

Ieder mens heeft recht op een liefdevol thuis. Dat geldt ook voor mensen met dementie. Wij richten verpleeghuizen in met levendige en kleurrijke beleefpanelen waarbij mensen zich thuis voelen en waarvan ze blij worden. Dat is onze missie: de kwaliteit van leven van de bewoners verbeteren.

IMG_7058 2.jpg
PHOTO-2020-11-09-11-48-52 2.jpg

Onze Drijfveer

 

Inmiddels hebben we al heel wat beleefpanelen geplaatst. Het is onbeschrijfelijk mooi om te zien hoe bewoners erop reageren. Hun reacties op ons werk vormen onze grootste drijfveer. Er zijn vele mooie verhalen te vertellen over wat er veranderde in positieve zin na het plaatsen van de panelen. We zijn dan ook trots op ons product en hopen nog heel veel mensen blij te maken!