✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Speelgoed voor dementerenden

Wilt u speelgoed voor dementerenden introduceren op uw zorgafdeling? Het speelgoed uit ons assortiment is een goede manier om mensen die lijden aan dementie te stimuleren contact met elkaar te zoeken of om hun zintuigen te stimuleren. Beleefpaneel is onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen en is gespecialiseerd in het creëren van zintuigstimulerende ruimtes in verzorgingstehuizen. Deze ruimte is compleet naar wens in te richten, zodat het speelgoed bijvoorbeeld afgestemd kan worden op de zorgvraag van dementerenden.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Ontdek ons aanbod aan speelgoed voor dementerenden

In onze collectie vindt u een gevarieerd aanbod aan speelgoed dat geschikt is voor bijvoorbeeld ouderen met dementie, mensen met een handicap of om overprikkeling op het kinderdagverblijf tegen te gaan. Wij voorzien u graag van een beleefpaneel inclusief speelgoed voor dementerenden dat perfect past bij het thema en de zorgdoelen van uw organisatie. In onze themaspeelgoedwinkel vindt u een diverse collectie speelgoed dat zintuigen stimuleert. Denk bijvoorbeeld aan een zintuigenspel voor ouderen of bijvoorbeeld zachte knuffels met een zeer realistische textuur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet ingerichte ruimte met een beleefpaneel.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Verbeter de kwaliteit van leven op uw zorgafdeling

Investeer in de kwaliteit van leven voor dementerenden en geef uw bewoners het zetje om hun gevoelens, stress en emoties te uiten door middel van speelgoed. Voor meer informatie over onze projecten of dienstverlening, neemt u contact met ons op. Bel naar 0346-820679 of stuur ons uw vragen per e-mail via naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.