✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Activiteiten voor mensen met dementie

Bij Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, helpen wij u graag verder om interactieve activiteiten te implementeren in uw zorginstelling voor ouderen met dementie. Ons doel is om bijvoorbeeld ouderen met dementie of bewoners van een zorginstelling een gevoel van geborgenheid en veiligheid aan te bieden. Dit gevoel versterkt u door beleef- en voelpanelen te laten plaatsen.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Deze activiteiten geven ontspanning aan ouderen met dementie

Snoezelen is een vorm van training en deze activiteiten zijn, naast bij ouderen met dementie, ook heel goed in te zetten bij peuters, gehandicapten en mensen met autisme. Door te snoezelen met ouderen, een belevingsgerichte vorm van zorg, verbetert u het onderlinge contact. De ouderenzorg maakt graag gebruik van activiteiten met snoezelmateriaal, omdat mensen met dementie op deze manier gemakkelijker pijn, angst en emoties uiten. Door deze zintuigstimulerende activiteiten in te zetten, bevordert u de dialoog tussen de bewoner van de zorginstelling en de zorgverlener. De kwaliteit van leven zal worden verhoogd en de activiteiten zorgen voor een betere regulatie van gevoelens bij mensen met dementie.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bestel uw voel- en beleefpanelen eenvoudig via onze webshop

Bekijk direct ons huidige aanbod of vraag een offerte aan. Indien gewenst is het mogelijk om uw beleefpaneel op maat te laten maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346-820679 of vul ons contactformulier in. Ook kunt u uw vragen sturen naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij zullen u snel te woord staan.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.