✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen voor mensen met autisme

Door snoezelen te introduceren aan kinderen en volwassenen met autisme, geeft u hen de mogelijkheid om gemakkelijker in contact te komen met anderen. Snoezelen is een zintuigstimulerende activiteit, waardoor ook communicatievaardigheden worden gestimuleerd en verbeterd. Spreken hoeft hier niet eens aan bod te komen, want lichaamstaal en lichamelijk contact zeggen al heel veel.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Gericht snoezelen met een zintuiglijk of communicatief doel voor mensen met autisme

Beleefpaneel is een ontwikkeling gestart vanuit Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen. Wij zijn uitgegroeid tot een expert op het gebied van zintuiglijke en communicatieve stimulering voor mensen in zorginstellingen, zoals mensen met autisme of bijvoorbeeld dementerende ouderen. Het is belangrijk om zintuigen te stimuleren met een vooraf bepaald doel. Dit bepaalt namelijk welke prikkels geschikt zijn voor de bewoner van uw instelling, zodat u gericht kunt snoezelen met bijvoorbeeld mensen met autisme. Zo krijgt u ook een beter beeld van welke beleefpanelen u het beste aanschaft voor uw zorginstelling. Onze panelen zijn ook zeer geschikt om te gebruiken met peuters of om in te zetten als dementieactiviteit.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Vraag een offerte aan voor snoezelmateriaal op maat

Wilt u speelgoed voor snoezelen bestellen voor mensen met autisme? U bestelt onze kant-en-klare voel- en beleefpanelen in onze webshop, maar wij produceren ook op maat. Wij stellen graag een offerte voor u op. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346-820679. U kunt ook e-mailen naar beleef@beleefpaneel.nl of gebruikmaken van ons contactformulier. Wij beantwoorden al uw vragen graag en binnen een kort tijdsbestek.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.