✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen training

Door te snoezelen, geeft u indirect een training aan mensen om gemakkelijker hun emoties te uiten. Snoezelen is een vorm van training die alle zintuigen stimuleert en ideaal is voor mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking, op basisscholen of kinderdagverblijven of voor ouderen met dementie. Snoezelmaterialen zijn er om een gevoel van onrust te verminderen en een gevoel van geborgenheid te stimuleren.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Snoezelen is een doelgerichte training om zintuigen te activeren

Bij zintuigactivering, ook wel snoezelen genoemd, is het van belang om een doel te bepalen voordat u de training start. Wilt u contact maken met de mensen in uw zorginstelling? Kies dan voor een interactief beleefpaneel waar andere bewoners of zorgleiders aan mee kunnen doen. Tevens weten wij dat snoezelmaterialen heel rustgevend werken bij mensen met een verstandelijke beperking en kinderen Wilt u het zorgende karakter van iemand naar boven laten komen? Schaf dan een knuffel van een huisdier aan met een print aan de voorkant en een zachte vacht aan de achterkant. Bekijk alle mogelijkheden in onze winkel.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Schaf uw snoezelmateriaal eenvoudig aan

Beleefpaneel is een onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau en is uitgegroeid tot een ervaren interieurontwerpbureau in Breukelen met veel kennis van dementerende ouderen. Bestel de door u benodigde materialen via onze webshop of neem bij vragen over onze dienstverlening contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Voor direct contact met een medewerker belt u naar 0346-820679 of stuurt u een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.