✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen met peuters

Door te snoezelen met peuters ervaren zij weer een gevoel van rust en kunnen ze bij overprikkeling weer tot zichzelf komen. Op de kinderopvang of in de peuterspeelzaal kan het natuurlijk erg druk zijn; het speelgeluid van andere peuters en diverse spelletjes kunnen overprikkelend werken. Door te snoezelen met onze zintuigstimulerende creaties, neemt dit gevoel bij peuters weer af. Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, voorziet u graag van de juiste snoezelproducten.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Door te snoezelen met peuters keert de rust terug

Op dit moment wordt snoezelen in Nederland vooral ingezet bij mensen met een handicap of dementie. Echter werkt snoezelen ook heel goed bij peuters die door het spelen met andere kinderen overprikkeld zijn. Laat deze kinderen bijvoorbeeld spelen in een snoezelruimte en zie dat vaardigheden als concentratie en leergedrag weer versterken. In onze collectie vindt u allerlei materialen die wij op maat kunnen maken. Zo bieden wij bijvoorbeeld beleef- en voelpanelen aan in verschillende thema’s, waardoor de fantasiewereld van peuters optimaal kan worden uitgeleefd. Onze speciale knuffels voor dementerende ouderen zijn bovendien ook erg leuk om in te zetten in het kinderdagverblijf.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bestel uw snoezelmaterialen of neem contact met ons op

Wilt u gaan snoezelen met peuters? Bestel dan direct al uw benodigdheden via onze webshop. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u een offerte op maat aanvragen? Bel dan naar 0346-820679, stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl of vul ons contactformulier in. We adviseren u graag over ons uitgebreide aanbod aan snoezelmateriaal dat u kunt kopen.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.