Activiteiten voor mensen met dementie

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Bij Beleefpaneel helpen wij u graag verder om interactieve activiteiten te implementeren in uw zorginstelling voor ouderen met dementie. Natuurlijk is het erg belangrijk om deze ouderen een gevoel van geborgenheid en veiligheid te geven. Dit gevoel versterkt u door beleef- en voelpanelen te plaatsen.

Deze activiteiten geven ontspanning aan ouderen met dementie

Door te snoezelen met ouderen, een belevingsgerichte vorm van zorg, verbetert u het onderlinge contact. De ouderenzorg maakt graag gebruik van activiteiten met snoezelmateriaal, omdat mensen met dementie op deze manier gemakkelijker pijn, angst en emoties uiten. Door deze zintuigstimulerende activiteiten in te zetten, bevordert u het dialoog tussen de oudere met dementie en de zorgverlener. Het geeft namelijk een algehele betere kwaliteit van leven en het optimaliseert de gevoelens. De oudere met dementie zit hierdoor lekkerder in zijn vel en voelt zich ontspannen.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Bestel uw voel- en beleefpanelen eenvoudig via onze webshop

Snoezelen is een vorm van training en deze activiteiten zijn, naast bij ouderen met dementie, ook heel goed in te zetten bij peuters, gehandicapten en mensen met autisme. Bekijk direct ons huidige aanbod of vraag een offerte aan. Wij maken alles op maat vanuit Breukelen, in de buurt van Utrecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346-820679 of vul ons contactformulier in. Wij zijn tevens te bereiken via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl en wij zullen u snel te woord staan vanuit ons kantoor, Livin’ Ontwerpbureau.