✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen in de zorg

Snoezelen is een vorm van zintuigactivering en werkt zeer kalmerend voor mensen in de zorg. Mensen met dementie, autisme of een andere verstandelijke beperking kunnen snoezelen als zeer rustgevend ervaren. Door snoezelen toe te passen in de zorg, wordt contact leggen tussen bewoners en begeleiders gemakkelijker.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Snoezelen in de zorg om een gevoel van geborgenheid te stimuleren

Bij Beleefpaneel in Breukelen, dichtbij Utrecht, hebben wij – vanuit Livin’ Ontwerpbureau – al een heleboel mooie projecten mogen uitvoeren. Wij zien dat, door te snoezelen in de zorg, de levenskwaliteit verbetert, omdat bewoners en bezoekers zich thuis voelen in een omgeving waar ze blij van worden. Onze beleefpanelen zijn er om aan te voelen, ruiken, proeven en algeheel te ervaren. Deze (interactieve) panelen worden ook wel dementiehulpmiddelen genoemd, omdat het herinneringen op kan roepen bij dementerende ouderen.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bestel de items passend bij uw zorginstelling

Bepaal welk doel u wilt bereiken met uw snoezelmaterialen en bestel de materialen die hier het beste bij passen. Heeft u nog vragen of wilt u iets op maat laten maken? U bereikt ons door te bellen naar 0346-820679. Natuurlijk zijn wij ook online te bereiken via ons contactformulier en via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij spreken u graag snel.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.