✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Interieurontwerp voor dementie in Breukelen

Beleefpaneel is ontstaan vanuit de passie van interieurontwerp en wij helpen hier mensen met dementie mee in Breukelen en omgeving. Al meer dan twintig jaar maakt Livin’ Ontwerpbureau mensen met dementie blij met op maat gemaakte ruimtes, vanuit Breukelen voor heel Nederland. De vorm van zintuigstimulering die wij aanbieden aan onder andere mensen met dementie wordt ook wel snoezelen genoemd.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Een doelgericht interieurontwerp voor stimulering van ouderen met dementie

Wij richten zorginstellingen in met levendige beleef- en voelpanelen, zodat mensen met dementie zich comfortabel en thuis voelen. Vanuit onze klanten horen wij dat bewoners met dementie dankzij het stimulerende interieur weer herinneringen van vroeger ervaren. Dit is ontzettend mooi en bovendien onze grootste drijfveer als interieurbouwer. Als u in uw zorginstelling een op maat gemaakt interieurontwerp wilt dat de levenskwaliteit van ouderen met dementie bevordert, dan doen wij dit met liefde voor u. Wij richten een snoezelruimte voor u in of maken bestaande ruimtes actiever door beleefpanelen te plaatsen. Dit kunnen wij helemaal op maat voor u creëren. Bekijk onze webshop voor ons huidige assortiment aan zintuigenspellen en attributen.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Vraag uw ontwerp op maat aan

Door uw ruimte in te richten met snoezelmateriaal krijgen mensen met dementie een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Angst en onrust nemen af en een gevoel van ontspanning neemt toe. Heeft u vragen over onze mogelijkheden in interieurontwerp om mensen met dementie een veiliger gevoel te geven? Twijfel niet om te bellen naar 0346-820679 of om ons een e-mail te sturen via beleef@beleefpaneel.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

beleefpaneel met schuur, schaap, vogels, geit, kuikens en vlinders

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.