Snoezelen training

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Door te snoezelen, geeft u indirect een training aan mensen om makkelijker hun emoties te uiten. Snoezelen is een vorm van training die alle zintuigen stimuleert en ideaal is voor mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking, op basisscholen of kinderdagverblijven of voor ouderen met dementie. Snoezelmaterialen zijn er om een gevoel van onrust te verminderen en een gevoel van geborgenheid te stimuleren.

Snoezelen is een doelgerichte training

Bij zintuigstimulering, oftewel snoezelen, is het van belang om een doel te bepalen, voordat u de training start. Wilt u contact maken met de mensen in uw zorginstelling? Kies dan voor een interactief beleefpaneel waar andere bewoners of zorgleiders aan mee kunnen doen. Wilt u het zorgende karakter van iemand naar boven laten komen? Schaf dan een knuffel van een huisdier aan met een print aan de voorkant en een zachte vacht aan de achterkant. Bekijk alle mogelijkheden in onze online winkel.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Schaf uw snoezelmaterialen eenvoudig aan

Wij bij Beleefpaneel zijn een zeer ervaren interieurontwerpbureau (Livin’ Ontwerpbureau) in Breukelen, nabij Utrecht,met veel kennis van dementerende ouderen. Tevens weten wij dat snoezelmaterialen ook heel rustgevend werken bij mensen met een verstandelijke beperking en kinderen. Bestel gemakkelijk uw materialen via onze webshop of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0346-820679 of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl.