Snoezelen in Nederland

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Snoezelen is een zintuigversterkende en belevingsgerichte manier van zorg verlenen in Nederland. Dit wordt vaak ingezet bij mensen met dementie, een verstandelijke beperking, maar ook bij peuters. Deze interactieve activiteit prikkelt de zintuigen: het zicht, het gehoor, de reuk, de tast en de smaak. Door te snoezelen, kunnen mensen in zorginstellingen in Nederland beter hun gevoelens en emoties uiten.

Door te snoezelen in Nederland bevordert u het algehele welzijn van mensen

Wij bij Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau, verkopen beleef- en voelpanelen en knuffels van huisdieren. Deze snoezelmaterialen worden met veel succes ingezet bij onder andere ouderen met dementie. Wij hebben verhalen gehoord van dementerende ouderen in Nederland die zich weer dingen van vroeger herinnerden door te snoezelen. Dat is natuurlijk prachtig en onze grootste drijfveer. Niet alleen werkt dit heel goed bij bejaarden, peuters en gehandicapten, maar ook bij mensen met autisme. Door te snoezelen, ontstaat er een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Bel ons bij vragen en opmerkingen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van snoezelen? Bekijk onze projecten om alvast inspiratie op te doen enbel naar 0346-820679 voor een offerte op maat of bij vragen en opmerkingen. Natuurlijk zijn wij ook online te bereiken via ons contactformulier en via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. In alle gevallen zullen wij u snel verder helpen.