Interieurontwerp voor dementie in Breukelen

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Beleefpaneel is ontstaan vanuit de passie van interieurontwerp en wij helpen hier mensen met dementie mee in Breukelen en omgeving. Al meer dan twintig jaar maakt Livin’ Ontwerpbureau mensen met dementie blij met op maat gemaakte interieurs; dit doen wij vanuit Breukelen voor heel Nederland. Vanuit onze ervaring met mensen met dementie, gingen wij beleefpanelen ontwerpen voor het interieur van verschillende zorginstellingen. Deze vorm van zintuigstimulering wordt ook wel snoezelen genoemd.

Wij doen het interieurontwerp voor ouderen met dementie vanuit Breukelen

Wij richten het interieur van verpleeghuizen in met levendige beleef- en voelpanelen, zodat mensen met dementie zich thuis voelen. Wij hebben zelfs verhalen van mensen met dementie die zich, door het interieur, weer dingen van vroeger herinneren. Dit is natuurlijk ontzettend mooi en is onze grootste drijfveer. Als u in uw zorginstelling een op maat gemaakt interieurontwerp wilt die de levenskwaliteit van ouderen met dementie bevordert, dan doen wij dit met liefde voor u vanuit Breukelen, regio Utrecht. Wij richten een snoezelruimte voor u in of maken bestaande ruimtes actiever door beleefpanelen te plaatsen. Dit kunnen wij helemaal op maat voor u maken. Bekijk onze webshop voor ons huidige assortiment.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Vraag uw ontwerp op maat aan

Door een interieur in te richten met snoezelmateriaal, krijgen mensen met dementie een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Angst en onrust nemen af en een gevoel van ontspanning neemt toe. Heeft u vragen over onze mogelijkheden in interieurontwerp die wij in Breukelen, vanuit Livin’ Ontwerpbureau, uitvoeren om mensen met dementie een veiliger gevoel te geven? Twijfel niet om te bellen naar 0346-820679, ons een e-mail te sturen via beleef@beleefpaneel.nl of ons online contactformulier in te vullen.