✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelruimte inrichten

Wilt u in uw zorginstelling een snoezelruimte met op maat gemaakte materialen inrichten? Bij Beleefpaneel vindt u beleef- en voelborden en knuffels voor demente ouderen of kinderen met een handicap. Snoezelruimtes met een variatie aan materialen een texturen geven ontspanning en gaan onderprikkeling tegen bij ouderen of bewoners van zorginstellingen. Alle zintuigen worden gestimuleerd, waardoor een snoezelruimte verveling tegengaat.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Een snoezelruimte inrichten met verschillende materialen voor een zinvolle activiteit

Ieder mens verlangt naar en heeft recht op een liefdevol thuis. Dat geldt ook voor mensen met dementie en gehandicapte mensen. Wanneer u ervoor kiest om een snoezelruimte te gaan inrichten, geeft u deze mensen een groot cadeau. Met snoezelruimtes geeft u de bewoners namelijk een gevoel van geborgenheid en veiligheid; dit stimuleert gesprekken tussen elkaar, andere bewoners en de zorgverleners. Tevens kan het herinneringen oproepen aan bijvoorbeeld huisdieren of tijden van vroeger.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Wij ontwikkelen een snoezelruimte op maat voor uw instelling

Bent u benieuwd naar de diverse snoezelruimtes die wij voor uw zorginstelling of verzorgingstehuis kunnen realiseren? Al meer dan twintig jaar werken wij aan onze doelstelling om de kwaliteit van leven voor ouderen met dementie of bewoners van een verzorgingstehuis te verbeteren. Beleefpaneel is onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau en creëert diverse interieurontwerpen vanuit Breukelen, in de buurt van Utrecht. Ontdek onze projecten en motivaties en bekijk ons huidige aanbod aan beleefpanelen. Wij adviseren u graag over hoe u een snoezelruimte kunt inrichten met een creatief ontwerp en de juiste materialen.

Neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen over onze snoezelruimtes

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies over de diverse materialen die u kunt implementeren bij het inrichten van een snoezelruimte? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen, telefonisch contact op te nemen via 0346-820679 of door een e-mail te sturen naar beleef@beleefpaneel.nl. In alle gevallen zullen wij uw vragen over snoezelruimtes snel beantwoorden.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.