Voelpanelen voor mensen met dementie

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Voelpanelen hebben een zintuigprikkelend effect en geven mensen met dementie een prettig gevoel. Deze speelse manier van interactie doorbreekt onrust en vergroot het welzijn van ouderen. De beleef- en voelpanelen zijn niet alleen afbeeldingen, maar ook attributen kunnen erop geplakt en naast gezet worden, zodat ouderen met dementie deze mee kunnen nemen.

De voelpanelen werken geruststellend voor ouderen met dementie

De ontwerpen van onze voelpanelen spelen in op alle zintuigen, want ouderen met dementie kunnen eraan ruiken, voelen, horen en ervan proeven. Dit wordt ook wel snoezelen genoemd: een rustgevende activiteit die onderprikkeling voorkomt. Er zijn verschillende ontwerpen voelpanelen, zoals afbeeldingen van dieren met zacht, aaibaar pluche en er zijn winkeltjes waar ouderen met dementie bijvoorbeeld een broodje kunnen halen voor de lunch. De panelen geven afleiding, waardoor dwangmatig gedrag vermindert en de mogelijkheid bestaat zelfs dat het herinneringen van vroeger ophaalt.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u beleef- en voelpanelen laten plaatsen in uw zorginstelling, zodat ouderen met dementie een nóg groter gevoel van veiligheid ervaren? Bestel eenvoudig via onze webshop of vraag een offerte op maat aan. U bereikt ons door telefonisch contact op te nemen via 0346-820679, via ons online contactformulier of door te mailen naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij bij Beleefpaneel en Livin’ Ontwerpbureau helpen u graag verder vanuit Breukelen, in de buurt van Utrecht.