✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Thema speelgoedwinkel dementie

Creëer een herkenbaar thema dat herinneringen oproept dankzij onze uitgebreide speelgoedwinkel speciaal voor ouderen met dementie. Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, is gespecialiseerd in het stimuleren van de zintuigen van ouderen en bijvoorbeeld mensen met een handicap in zorginstellingen. Bekijk onze speelgoedwinkel om een ruimte in te richten met een thema dat het contact tussen ouderen met dementie stimuleert.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Creëer een thema dankzij onze speelgoedwinkel gericht op mensen met dementie

Door gebrek aan stimulatie kunnen bewoners en patiënten rusteloos worden. Door een ontspannende ruimte in te richten met speelgoed voor dementerenden die u in uw gewenste thema koopt in onze speelgoedwinkel, creëert u een veilige plek waar mensen met dementie op hun eigen tempo weer kunnen ontdekken. Tevens draagt de zintuigactivering bij aan contactversterking tussen zorgverleners en de bewoners. We vertellen u graag meer over de diverse projecten die wij hebben gerealiseerd en voorzien u van advies over de mogelijkheden voor uw situatie.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bekijk de collectie en bestel direct

Ontdek ons aanbod aan attributen, beleefpanelen en speelgoed in uw gewenste thema in onze speelgoedwinkel gericht op mensen met dementie. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat de kwaliteit van leven van ouderen en bewoners in zorginstellingen verbeterd wordt. Indien u vragen heeft, neemt u contact op met een van onze medewerkers. Voor direct contact belt u naar 0346-820679. U kunt ook e-mailen naar beleef@beleefpaneel.nl.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.