✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen met gehandicapten

Snoezelen kan voor gehandicapten zeer ontspannend en rustgevend werken. Deze manier van belevingsgerichte zorg prikkelt de zintuigen: het gehoor, het zicht, de reuk, de tast en de smaak. Door vooraf een doel te bepalen en u zich af te vragen welke zintuigen u wilt stimuleren bij gehandicapten in uw zorginstelling, weet u welke wijze van snoezelen het meest passend is. Wij adviseren u graag over de voordelen van deze activiteit en over de uitgebreide mogelijkheden die wij aanbieden.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Straatpaneel met hond en vlinders

Snoezelen met gehandicapten voor een zinvollere relatie

Bevorder het emotionele en lichamelijke welbevinden door te snoezelen met gehandicapten. Doe dit samen met de bewoners of bezoekers in uw zorginstelling om de communicatie met elkaar te stimuleren of te verbeteren. In de gehandicapten- en ouderenzorg bestaan er diverse mogelijkheden voor (interactief) snoezelen. Daarnaast bieden wij ook snoezelmateriaal aan voor de kinderopvang aan. Bekijk de webshop van Beleefpaneel om ons aanbod te bekijken. Wilt u materiaal op maat laten maken, zodat u een ruimte specifiek voor gehandicapten kunt inrichten om te snoezelen? Wij helpen u graag verder met passend advies.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Ontdek ons brede assortiment

Livin’Ontwerpbureau is een ervaren interieurontwerpbureau dat zich inzet voor de positieve effecten van snoezelen met dementerende ouderen, gehandicapten en peuters. De gewenste effecten kunnen voor iedereen anders zijn, dus als u vragen of advies nodig heeft over onze beleef- en voelpanelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 0346-820679 of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij voorzien u graag van de juiste oplossing voor uw situatie.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.