Snoezelruimte inrichten

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Wilt u in uw zorginstelling een snoezelruimte inrichten? Bij Beleefpaneel vindt u beleef- en voelborden en knuffels voor demente ouderen of kinderen met een handicap. Snoezelhulpmiddelen geven ontspanning en gaan onderprikkeling tegen. Alle zintuigen worden gestimuleerd, waardoor een snoezelruimte verveling tegengaat.

Een snoezelruimte inrichten voor een zinvolle relatie

Ieder mens verlangt en heeft recht op een liefdevol thuis. Dat geldt ook voor mensen met dementie en gehandicapte mensen. Wanneer u ervoor kiest om een snoezelruimte te gaan inrichten, geeft u deze mensen een groot cadeau. U geeft de bewoners namelijk een gevoel van geborgenheid en veiligheid; dit stimuleert gesprekken tussen elkaar, andere bewoners en de zorgverleners. Tevens kan het herinneringen oproepen. Beleefpaneel is onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau en maakt al meer dan twintig jaar mensen en bedrijven blij met diverse interieurontwerpen vanuit Breukelen, in de buurt van Utrecht. Door onze website te bekijken, ontdekt u onze projecten en motivaties en ziet u ons huidige aanbod.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig bij het inrichten van een snoezelruimte? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen, telefonisch contact op te nemen via 0346-820679 of door een e-mail te sturen naar beleef@beleefpaneel.nl. In alle gevallen zullen wij uw vragen snel beantwoorden.