Snoezelmateriaal kopen

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Wilt u snoezelmateriaal kopen, zoals beleefpanelen en knuffels? Bij Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau, leveren wij diverse panelen met interactieve elementen en verkopen wij knuffels van huisdieren met een zacht vachtje aan de achterkant. Snoezelen wordt vaak gedaan door demente ouderen of mensen met een handicap. Het stimuleert alle zintuigen, geeft ontspanning en bevordert het leggen van contacten.

Door snoezelmateriaal te kopen, geeft u een gevoel van geborgenheid cadeau

Geef ontspanning en ga verveling tegen door snoezelmateriaal te kopen voor de bewoners in uw zorginstelling. Door te snoezelen met dementerende ouderen, geeft u ze een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Deze activiteit kan zelfs herinneringen naar boven brengen en kan de relatie tussen zorgbehoevende, zorgverlener en andere bewoners verbeteren. Tevens kunt u voor peuters op scholen snoezelmateriaal kopen en bijvoorbeeld een ruimte hiermee inrichten. Ook voor kinderen geeft snoezelmateriaal namelijk een vorm van rust.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Als u snoezelmateriaal wilt kopen, kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0346-820679, door een e-mail te sturen naar beleef@beleefpaneel.nl of vul ons contactformulier in. Wij zullen u vanuit Breukelen, dichtbij Utrecht, snel te woord staan.