✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen in de kinderopvang

Wilt u een aparte ruimte inrichten om te snoezelen in uw kinderopvang? Of wilt u enkele snoezelmaterialen in het klaslokaal plaatsen? Bij Beleefpaneel kunt u uit allerlei mogelijkheden kiezen. Kinderen komen met veel prikkels in aanraking en kunnen daardoor overprikkeld raken. Door in uw kinderopvang te snoezelen, keert de rust gemakkelijk en snel terug in bijna ieder kind.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

hert met voelvacht in bloemenweide

Laat jonge kinderen genieten door te snoezelen bij de kinderopvang

Snoezelen is een vorm van belevingsgerichte zorg die het gevoel van rust en ontspanning stimuleert. De woorden ‘snuffelen’ en ‘doezelen’ zijn samengesteld tot ‘snoezelen’ en deze activiteit is heel gemakkelijk te implementeren in uw kinderopvang. Deze vorm van ontspanning en training is tevens heel goed om in te zetten bij mensen met autisme, dementie of een andere handicap om hun zintuigen te stimuleren. Wilt u voel- en beleefpanelen op maat laten maken voor een unieke snoezelruimte? Dat is voor ons geen enkel probleem. U kunt onze voorgaande projecten online bekijken voor inspiratie en ideeën.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons op

Ontdek ons aanbod aan voelpanelen en beslis welke manier van snoezelen het beste past bij uw kinderopvang. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0346-820679, stuur ons een e-mail via beleef@beleefpaneel.nl of vul ons contactformulier in. In alle gevallen staan wij u vanuit het kantoor van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, in regio Utrecht, snel en met plezier te woord.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.