Snoezelen in de kinderopvang

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Wilt u een aparte ruimte inrichten om te snoezelen in uw kinderopvang? Of wilt u enkele snoezelmaterialen in het klaslokaal plaatsen? Bij Beleefpaneel kunt u uit allerlei mogelijkheden kiezen. Kinderen komen met veel prikkels in aanraking en kunnen daardoor overprikkeld raken. Door in uw kinderopvang te snoezelen, keert de rust gemakkelijk en snel terug in bijna ieder kind.

Laat jonge kinderen genieten door te snoezelen bij de kinderopvang

Snoezelen is een vorm van belevingsgerichte zorg die het gevoel van rust en ontspanning stimuleert. De woorden ‘snuffelen’ en ‘doezelen’ zijn samengesteld tot ‘snoezelen’ en deze activiteit is heel gemakkelijk te implementeren in uw kinderopvang. Deze vorm van ontspanning en training is tevens heel goed te gebruiken bij mensen met autisme, dementie of een andere handicap. Ontdek de mogelijkheden op onze website.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons op

Wilt u voel- en beleefpanelen op maat laten maken, zodat u gericht een snoezelruimte in kunt richten? Dat is voor ons geen enkel probleem. U kunt onze voorgaande projecten online bekijken voor inspiratie en ideeën. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0346-820679, stuur ons een e-mail via beleef@beleefpaneel.nl of vul ons online contactformulier in. In alle gevallen staan wij u vanuit het kantoor van Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen, in de regio Utrecht, snel en met plezier te woord.