Snoezelen met gehandicapten

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Snoezelen kan voor gehandicapten zeer ontspannend en rustgevend werken. Deze manier van belevingsgerichte zorg prikkelt de zintuigen: het gehoor, het zicht, de reuk, de tast en de smaak. Door een doel te stellen en u af te vragen welke zintuigen bij de gehandicapten in uw zorginstelling u het liefst prikkelt, weet u welke wijze van snoezelen het best passend is. Wij adviseren u graag over de voordelen van deze activiteit.

Snoezelen met gehandicapten voor een zinvollere relatie

Bevorder het emotionele en lichamelijke welbevinden door te snoezelen met gehandicapten. Doe dit samen met de bewoners of bezoekers in uw zorginstelling om gemakkelijker met elkaar te communiceren. In de gehandicapten- en ouderenzorg bestaan er diverse mogelijkheden voor (interactief) snoezelen. Ook zijn er snoezelmaterialen voor de kinderopvang. Bekijk de webshop van Beleefpaneel om ons aanbod te bekijken. Wilt u materiaal op maat laten maken, zodat u een ruimte voor gehandicapten gericht kunt inrichten om te snoezelen? Wij helpen u graag verder.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Ontdek ons brede assortiment

Wij zijn een ervaren interieurontwerpbureau (Livin’ Ontwerpbureau) in Breukelen in de regio Utrecht. Wij hebben de positieve effecten van snoezelen met dementerende ouderen, gehandicapten en peuters persoonlijk meegemaakt. Natuurlijk werkt dit voor iedereen anders, dus als u vragen of advies nodig heeft over onze beleef- en voelpanelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door te bellen naar 0346-820679 of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl. Ook ons contactformulier kunt u gemakkelijk en snel invullen. Geef gehandicapten een prachtig cadeau door samen met hen te snoezelen.