Snoezelen voor mensen met autisme

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

De meerwaarde van snoezelen bij kinderen of volwassenen met autisme is om gemakkelijker in contact te komen met anderen. Snoezelen is een zintuigstimulerende activiteit en hierdoor worden ook communicatievaardigheden verbeterd. Spreken hoeft hier niet eens aan bod te komen, want lichaamstaal en lichamelijk contact zeggen al heel veel.

Gericht snoezelen met een doel voor mensen met autisme

Wij bij Beleefpaneel en Livin’ Ontwerpbureau in Breukelen geven u graag de tip mee om de zintuigen te stimuleren met een doel. Dit bepaalt namelijk welke prikkels geschikt zijn, zodat u gericht kunnen snoezelen met mensen met autisme. U kunt op deze manier goed bepalen welke voel- en beleefpanelen u het beste kunt aanschaffen. Onze panelen zijn ook zeer geschikt om te gebruiken met peuters of om in te zetten als dementieactiviteit.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Vraag een offerte aan voor snoezelmateriaal op maat

Wilt u materialen bestellen, zodat u mensen met autisme kunt laten snoezelen? U bestelt onze kant-en-klare voel- en beleefpanelen in onze webshop, maar wij maken ook alles op maat. Wij maken graag een offerte voor u. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346-820679. Tevens zijn wij online te bereiken via ons contactformulier en via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij beantwoorden al uw vragen graag en binnen een kort tijdsbestek.