Snoezelen in de ouderenzorg

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Snoezelen is een vorm van zintuigactivering en werkt zeer kalmerend voor mensen in de zorg. Mensen met dementie, autisme of een andere verstandelijke beperking kunnen snoezelen als zeer rustgevend ervaren. Door snoezelen toe te passen in de zorg, wordt contact leggen tussen bewoners en begeleiders gemakkelijker.

Snoezelen in de zorg om een gevoel van geborgenheid te stimuleren

Bij Beleefpaneel in Breukelen, dichtbij Utrecht, hebben wij – vanuit Livin’ Ontwerpbureau - al een heleboel mooie projecten mogen uitvoeren. Wij zien dat, door te snoezelen in de zorg, de levenskwaliteit verbetert, omdat bewoners en bezoekers zich thuis voelen in een omgeving waar ze blij van worden. Onze beleefpanelen zijn er om aan te voelen, ruiken, proeven en algeheel te ervaren. Deze (interactieve) panelen worden ook wel dementiehulpmiddelen genoemd, omdat het herinneringen op kan roepen bij dementerende ouderen.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Bestel de items passend bij uw zorginstelling

Bepaal welk doel u wilt bereiken met uw snoezelmaterialen en bestel de materialen die hier het beste bij passen. Heeft u nog vragen of wilt u iets op maat laten maken? U bereikt ons door te bellen naar 0346-820679. Natuurlijk zijn wij ook online te bereiken via ons contactformulier en via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij spreken u graag snel.