Het Catharina' thuis op Voorne project

Project

Catharina’ thuis op Voorne

Catharina’ thuis op Voorne had de volgende vraag

Hoe kunnen we iets maken voor onze nieuwbouw wat past bij onze bewoners? Het doel om samen met de bewoners en verzorgend personeel een thema te bedenken wat aansluit bij de beleving van Catharina.

Het doel

Zo veel mogelijk mensen enthousiast krijgen over de panelen

Het doel om samen met de bewoners en verzorgend personeel een thema te bedenken wat aansluit bij de beleving van Catharina.

Resultaat

De panelen hebben echt een extra dimensie toegevoegd

Er is voor diverse thema’s gekozen. Bij de zee hebben we een kleurenpalet samengesteld van blauwtinten die overlopen in voelpanelen van de zee, samen met de geur en het geluid krijg je hierdoor een ware zeebeleving. Op een andere verdieping hebben we meer het buitenleven gemaakt met mooie groentinten die terug komen op de wanden. Hierbij hebben we een combinatie gemaakt van het buitenleven met schaapjes, koeien en losse hondjes.

Er ontstaan mooie gesprekken met bewoners “ wat fijn ik zie dat de koeien al in het land staan, kan even lekker koffie gaan drinken”

 

" Hier een quote van iemand die werkt bij sint annaklooster en die heeft ervaren hoe de samenwerking was "
Tommy Rivers
Sint annaklooster

Bekijk ook deze succesverhalen

Ijsselheem

Catharina’s thuis op Voorne stelde de volgende vraag: Hoe kunnen we een ontwerp realiseren voor onze nieuwbouw dat aansluit bij onze bewoners?

Lees verder

IJsselheem

Ijsselheem gaf ons de volgende opdracht: Creëer een unieke beleving voor onze bewoners in onze binnentuin.

Lees verder