Snoezelen in de ouderenzorg

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Snoezelen is een belevingsgerichte manier van zorgverlening en werkt zeer goed in de ouderenzorg. Met snoezelmaterialen worden alle zintuigen gestimuleerd: het zicht, de tast, de reuk, het gehoor en de smaak. Mensen die deel uitmaken van de ouderenzorg hebben veel baat bij het snoezelen. Dit geeft namelijk een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Tevens draagt het bij aan contactversterking tussen begeleiders en bewoners.

Door te snoezelen helpt u de ouderenzorg

Stel een doel op, voordat u gebruikmaakt van snoezelen in de ouderenzorg. Door dit te doen, weet u welke snoezelmaterialen perfect zijn voor u. Wilt u bijvoorbeeld de herinneringen oproepen bij een demente oudere? Kies dan voor een beleefpaneel die teruggaat naar vroeger, zoals een beeld van de camping. Bekijk alle mogelijkheden in onze online shop en ontdek meer over onze motivaties en ervaringen.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Vraag gemakkelijk een offerte aan

Bij Beleefpaneel in Breukelen, in de regio Utrecht, helpen wij u graag verder met beleef- en voelpanelen. Dit is een onderdeel van wat wij doen bij Livin’ Ontwerpbureau. Bestel direct uw materialen of neem contact met ons op bij vragen, opmerkingen of bij de aanvraag van een offerte. Vul gemakkelijk en snel ons contactformulier in of bel naar 0346-820679. Wij zijn ook via e-mail te bereiken. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. Wij staan u graag te woord.