Snoezelen voor bejaarden

✓ Unieke producten

✓ Snoezelruimtes op maat

Wij leveren belevingen

Introduceer snoezelen in uw zorginstelling voor bejaarden, zodat zij gemakkelijker contact kunnen maken met anderen en met zichzelf. Bejaarden met bijvoorbeeld dementie kunnen zowel over- als onderprikkeld zijn en door te snoezelen, kunnen zij weer terugkomen naar zichzelf. De activiteit geeft ontspanning, gaat verveling tegen en verbetert de zintuiglijke waarneming.

Door te snoezelen geeft u een liefdevol thuis aan bejaarden

Vanuit Beleefpaneel in Breukelen, in de buurt van Utrecht, zijn er mooie verhalen te vertellen over hoe bejaarden reageren op het snoezelen. Ouderen met dementie ervaren dit als een mooi hulpmiddel om herinneringen op te halen. Denk aan beleefpanelen met beelden van een kinderkamer. Door het plaatsen van attributen, zoals poppen en bedjes, wordt het interactief en kunnen de ouderen weer zorgen voor iets. De attributen zijn van niemand en mogen meegenomen worden door de bejaarden, zodat zij verder kunnen snoezelen op hun kamer.

2645E59E-4156-4AB2-87E0-13EA3A4FBA44_1_105_c.jpeg
B57860A6-EE3F-41E1-8957-E30FAE8FA7E7_1_105_c.jpeg

Stel uw vragen of vraag een offerte aan

Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dit kan via onze webshop. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen of opmerkingen over onze beleef- en voelpanelen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0346-820679. Tevens bereikt u ons door ons contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar beleef@beleefpaneel.nl. Beleefpaneel is een onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau.